sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Ei aina ymmärrä hän tätä

Eilen tallilla käydessä Elmo oli mukana ja parkkiksella saatiin hyvä tervehtimisharjoitus. Hyvä ja hyvä, tottahan Elmo tietenkin hyppäsi iloisesti tervehtimään tulleita vastaan, mutta tuli kuitenkin pienellä pyynnöllä viereeni, istui käskystä ja kävi maahan. :)

Tänään lenkillä tuli juoksijoita vastaan. Kohtaaminen sujui hyvin siihen asti kun juoksijat olivat ohittaneet meidät. Hyps! Hieman Elmo otti kierroksia. Kuten myös vastaantulleesta autosta. Ihme juttu, että autojakin on pitänyt alkaa räyhäämään. No eipä ainakaan hommat lopu.
 
Noutokapula-harjoitukset ovat jatkuneet suhteellisen menestyksellisesti. Tänään tehtiin keittiössä kapulan suuhun ottamista lattialta ja Elmo oli jo aiemmin vahtinut naapurin takametsässä pörräävää kaivinkonetta. Kesken kapulatreenin kaivinkoneen kiinnostus voitti ja jätkä lähti kapula suussa ikkunasta puhisemaan kaivurille. Pienellä muistutuksella palasi takaisin ja tiputti kapulan jalkojeni eteen. Jep! Päätin sitten siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Pidin kapulaa oikeassa kädessä ja Elmo otti sen siitä kiinni. Ei mitään ongelmaa, paitsi kun makupalat pomppivat hukkaan ;o) Vähän ajattelin, että voi vierastaa kättäni, mutta ei. Pidensin loppua kohden kapulan suussa pitoaikaa eli naksautusta, ehkä sekunnin tai kaksi. Edelleenkään ei mitään ongelmaa. Joten siihen oli hyvä lopettaa tällä kertaa.

Kissa-kärsivällisyysharjoitus on tuottanut tulosta. Kissa oli menossa ulos ja yleensä se on ollut sirkustemppujen paikka, että saa kissan päästettyä ja Elmon pidettyä kurissa. Nyt vain tyynesti komensin sen istumaan ja paikalle. Katti meni rauhallisesti ovesta ulos. WAU! Ja tietenkin siitä repesin ylitsevuotavasti kehumaan  Elmoa, jolla meni pasmat ihan sekaisin - mammasta, kissaa se ei enää edes muistanut :)

Ei kommentteja: