perjantai 25. helmikuuta 2011

Pakkasia

Viimeiset pari viikkoa on kärsitty piukeista pakkasista. Ulkona on voinut piipahtaa pakkasmittaria tarkkailemalla maksimissaan puoli tuntia - ja pihatottiksetkin ovat jääneet tekemättä, kun on ollut niin kylmä. Treenitkin ovat olleet pakkastauolla.

Kotona on puuhasteltu vanhojen pikkujuttujen kertausta ja opeteltu temppuja, tihutöiden minimoimiseksi. Kohtuu hyvin on selvitty sisällä olemisesta. Tänään oli ensimmäinen päivä kun aamulla herätessä pakkasmittari näytti vähemmän kuin -20. Iltapäivällä päästiin vihdoinkin odotetulle kunnolliselle lenkille. Voi sitä iloa ja riemua. Muutaman kerran otin sivulletuloja ja luoksetuloja. Enemmänkin olisi voinut tehdä, mutta Elmo oli niin riemuissaan jo pelkästä juoksemisesta, ettei keskittymiskyvystä ollut tietoakaan. Huomenna sitten :)

Elmon ruokahalu on nyt tuottanut hieman mietintää. Ruokaa on alkanut jäämään kuppiin vaikka annoksia on pienennetty. Useampana päivänä toinen ateria on jäänyt kokonaan syömättä. Tosin jos kuppiin laittaa mahaa, niin ei ole pelkoa, ettei tulisi syötyä. Jos taas jotain muuta lihaa/kalaa, niin syö vähän jos seisoo vieressä, muuten ruoka jää koskemattomaksi. Saattaahan se olla niinkin, että kun ei ole kunnolla päästy ulkoilemaan ei ole kulutusta eikä nälkää. Elmollahan oli jo pentuna sitä, että se söi vaan sen mitä söi, vaikka onkin muuten anhe nameille, jotka tosin nekin ovat pääasiassa ruokaa :)

Huomenna päästään taas treeneihin. Ihan kuin vähän jännittäisi :o}

Ei kommentteja: